ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΧΩΡΙΟ: Στο Καραμανδάνειο 9χρονο παιδί! Πυροβολήθηκε από τον 11χρονο αδελφό του

Ημερομηνία:

Ένας 11χρονος πυροβόλησε πάνω στο παιχνίδι την 9χρονη αδελφή του σε χωριό κοντά στο Δερβένι Κορινθίας.

Η 9χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Ακράτας και στη συνέχεια επειγόντως στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται με πολύ σοβαρό τραύμα στο χέρι.

Το περιστατικό έγινε στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής σε χωράφι της περιοχής κοντά στο Δερβένι,όπου τα παιδιά βρίσκονταν υπό την εποπτεία της γιαγιάς τους.

Εκεί τα είχε αφήσει ο πατέρας τους ο οποίος έχει και την επιμέλειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες  κάποια στιγμή και ενώ τα παιδιά έπαιζαν, το 11χρονο αγόρι πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν στο χωράφι (πιθανόν σε αποθήκη) και το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήκει στον παππού του, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, προφανώς άθελά του και το κοριτσάκι να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο χέρι.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα τόσο η Αστυνομία όσο και οι τοπικές υγειονομικές Αρχές. Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο, με πολύ σοβαρό όπως προαναφέρθηκε τραύμα στο χέρι, όπου διακομίστηκε εσπευσμένα.

Ο πατέρας των δύο παιδιών συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκων, αλλά με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Με αφορούσε πάντα η οικογένειά μου, αν μου έχει κοστίσει στην καριέρα είναι επιλογή μου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς...

Basketgate: Οι «διευκολύνσεις» των 50.000 ευρώ, οι συναλλαγές στο Promitheas Park και τα spa της Τσαρούχα

Η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το σκάνδαλο...

Η Luisa Fernanda με μαύρο μπικίνι στην πισίνα

Η Luisa Fernanda από την Κολομβία, μας δείχνει τις...