Ηλεία: Οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο

    Ημερομηνία:

    Αυτοψία στις εργασίες οδικής ασφάλειας του άξονα Ζαχάρως, Ξηροχωρίου και Σμέρνας, διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, επιθεωρώντας την πρόοδο άσρης επικινδυνότητας επί δεκαετίες.

    «Στόχος μας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας, με εργολαβίες σε εξέλιξη και άλλες που έχουν δρομολογηθεί και θα ξεκινήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, επιλύοντας σημαντικά προβλήματα που ταλάνιζαν τοπικές κοινωνίες» δήλωσε.

    Το τμήμα Ζαχάρω – Ξηροχώρι – Σμέρνα, με τμηματικές παρεμβάσεις συντήρησης, έχει μήκος 3,5 χλμ εκτεταμένων φθορών, γι αυτό και γίνεται εκ νέου εκσκαφή, διαπλάτυνση και οδοστρωσία.
    Τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εντός του οικισμού Καλλιθέας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, με ασφαλόστρωση 900 μ. επί του κεντρικού δρόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ημερίδα Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Αχαΐας για το κτίριο στο Παλιό Λιμάνι

    Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ) διοργανώνει ημερίδα με...

    Αχαΐα: Η ευλογιά των προβάτων πέρασε από τη «Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου»

    Δύο µήνες από τότε, που η ευλογιά των Αιγοπροβάτων...

    ΦΩΤΗΛΑΣ: Γιορτάζουμε την απόφαση να αγωνιστούμε

    Ακολουθεί η δήλωση του Υγυπουργού Πολιτισμού και Βουλευτή Αχαίας,...

    ΘΕΜΗΣ ΜΠΑΚΑΣ: Τιμούμε και τους Πατρινούς ήρωες

    Για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο...