Προς κατάργηση τεκμήρια και φόρος πολυτελούς διαβίωσης

    Ημερομηνία:

    «Ανάσα» στα κρατικά έσοδα αλλά και στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού αλλά και μικρών σκαφών θα αποτελέσει η κατάργηση των υπέρογκων φόρων.

    Στο «στόχαστρο» του οικονομικού επιτελείου για ακόμη μία φορά εισέρχονται τα τεκμήρια και ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης ώστε να ελαφρυνθούν πάνω από 2 εκατ. φορολογούμενοι πολίτες!

    Η αρχή έγινε το 2019, ωστόσο ο κορωνοϊός αλλά και τα οικονομικά προβλήματα ήταν αρκετά, ώστε να αναβληθεί αρκετές φορές η κατάργησή τους. Εφτασε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να καταργηθούν σταδιακά τα τεκμήρια διαβίωσης όσο και ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης που επιβάλλεται σε αυτοκίνητα και σκάφη με κινητήρες πάνω από 1.929 κ.εκ. και πάνω 5 μέτρα αντίστοιχα.

    ICECAP

    Την πρώτη αποκάλυψη για σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης την είχε κάνει το Newsauto.gr, τον Αύγουστο του 2019. Είναι  πλέον γεγονός,  πως η κατάργηση των αναχρονισμένων τεκμηρίων θα αποτελέσει πνοή ζωής για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες από 1.929 κ.εκ. και άνω αλλά και των ιδιοκτητών βαρκών και μικρών σκαφών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την γιατρό Βιβή Λουκοπούλου

    Η ανακοίνωση της ΝΕ Αχαϊας "Η συντρόφισσα και υποψήφια Βουλευτής...

    Τα χρήματα πίσω από το ποδόσφαιρο: Αυτά είναι τα πιο ακριβά Μουντιάλ όλων των εποχών

    Δεδομένου ότι το παγκόσμιο κύπελλο της FIFA είναι ένα από τα πιο...

    ΠΑΤΡΑ: Το συγκλονιστικό βίντεο με την γιατρό Βιβή Λουκοπούλου

    Η γιατρός που τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητό της, συγκρούστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σήμερα η κηδεία της Μαρίας Δροσοπούλου – Συγκλονιστικό βίντεο

    Σήμερα το μεσημερι η κηδεία της Μαρίας Δροσοπούλου στη...