Πύργος: Μπήκαν σε σουίτα ξενοδοχείου, πήραν κάρτες και μετρητά και έκαναν και ψώνια!

    Ημερομηνία:

    Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, συνελήφθησαν χθες στον Πύργο, τρεις ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού με έναν συνεργό τους που αναζητείται, στις 1-8-2022, σε περιοχή της Ηλείας εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο σε σουίτα ξενοδοχείου, και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζικές και χρεωστικές κάρτες.

    Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησαν αγορές ύψους 257,5 ευρώ σε καταστήματα της Ηλείας.

    GLEARNET

    Οι τρεις άνδρες προσήχθησαν από τους αστυνομικούς της μικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ενώ σε σωματικές έρευνες, που τους διενεργήθηκαν βρέθηκε στην κατοχή του ενός και κατασχέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Κωνσταντινούπολη ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, αξιοποιώντας το θεσμικό...

    Στο εργοτάξιο του Πάτρα – Πύργος, στο τμήμα Μιντιλόγλι – Αλισσός την Τετάρτη ο Χρίστος Δήμας

    Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2025, ο Υπουργός Υποδομών και...

    Πάτρα: Βρήκαν ολόκληρο σπαθί μέσα στις φυλακές

    “Λαβράκι” έβγαλε ο έλεγχος σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Αγίου...

    Επεισόδια έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στη λήξη της πορείας για τη Γάζα

    Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισίας στο ύψος...