Σήμερα στον Εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου – Η έκκληση του γιου του σε σχέση με τα ανήλικα αδέλφια του

    Ημερομηνία:

    Αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 51χρονος για τη δολοφονία της 40χρονης συζύγου του στη Ζάκυνθο.
    Στον 51χρονο είχε ασκηθεί την Τρίτη από την Εισαγγελέα ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής 31 Αυγούστου όταν λίγο μετά τις 23.00 σημειώθηκε η στυγερή δολοφονία στο Τσιλιβή. Η γυναίκα αρχικά είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον φερόμενο θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι. Όμως το βράδυ κατά τις 23.00 επέστρεψε στο σπίτι και μετά από έντονο καυγά ξυλοκόπησε τη 40χρονη σύζυγο του και τη μαχαίρωσε στο θώρακα και τον λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, το ένα εκ τω οποίων είναι ενήλικο και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα και τα άλλα δυο σε μικρότερες ηλικίες.

    Ανθρωποκυνηγητό

    Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο 51χρονος, ο οποίος τελικά συνελήφθη τη Δευτέρα το πρωί στο Κερί στην οικοδομή που δούλευε, προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
    Ο 51χρονος μάλιστα είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για παραβάσεις σχετικές με ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί ξανά και για άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση.

    Η έκκληση του γιου

    Σήμερα στον Εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου - Η έκκληση του γιου του σε σχέση με τα ανήλικα αδέλφια του

    Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 19χρονος Μανώλης Μπεκιράϊ κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη, για τα αδέλφια του προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.
    Συγκεκριμένα η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής: “Θα παρακαλούσα λόγω ανάγκης που έχω και έχουν τα αδέρφια μου που έφυγε η μανά μου από τη ζωή όποιος μπορεί και θέλει να μας στηρίξει να μαζευτούν κάποια χρήματα για τις ανάγκες των μικρών αδελφών μου“.

    Ο λογαριασμός: GR4601407720772002340048659 – Alpha Bank

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την στήριξη”.

    stigmiotypo_othonis_316.png

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

    Μπόνους 197 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε η Τέιλορ Σουίφτ στους συνεργάτες της...

    Δυτική Ελλάδα: Θρίλερ με νεκρό άνδρα μέσα σε δασική έκταση

    Η σορός ενός άντρα εντοπίστηκε από κυνηγό περίπου στις...

    Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής κοντά στον αγώνα των αγροτών

    Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής κοντά στον αγώνα των αγροτών....

    Πάτρα: “Εφυγε” νωρίς, ο γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

    Σε ανακοίνωση γίνονται γνωστά τα εξής: Με βαθιά θλίψη σας...