Κέβιν Σπέισι: Καλείται να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του «House of Cards»

Ημερομηνία:

Ο Κέβιν Σπέισι έχασε την έφεσή του για την ανατροπή της δικαστικής απόφασης ύψους 31 εκατομμυρίων δολαρίων προς τους παραγωγούς της σειράς «House of Cards».

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κλήθηκε να καταβάλει το ποσό αυτό στην MCR μετά από καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση που αφορούσε νεαρά μέλη του συνεργείου που εργάζονταν στην παραγωγή.

Ο Σπέισι είχε καταθέσει αίτηση για την ανατροπή της απόφασης, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε χθες από Αμερικανό δικαστή στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής Μελ Ρεντ Ρεκάνα στην απόφασή του έγραψε ότι ο Σπέισι και οι δικηγόροι του «δεν κατάφεραν να αποδείξουν ότι η επιδίκαση της αποζημίωσης είναι μεγάλη και παράλογη».

View this post on Instagram

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey)

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου», δήλωσε ο δικηγόρος της MRC μετά την απόφαση.

Οι αρχικές καταθέσεις της MCR περιγράφουν λεπτομερώς πώς ο Σπέισι απομακρύνθηκε από την επιτυχημένη σειρά του Netflix μετά από ισχυρισμούς ότι «κυνηγούσε συστηματικά, παρενοχλούσε σεξουαλικά και χούφτωνε νεαρούς άνδρες με τους οποίους είχε συνεργαστεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και θεατρικά έργα».

Ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο House of Cards για πέντε σεζόν, υποδυόμενος τον πολιτικό Φρανκ Άντεργουντ, προτού κοπεί από τη σειρά μετά την εμφάνιση των καταγγελιών.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Από το Halloween στα Χριστούγεννα: Η Μαράια Κάρεϊ έδωσε το σύνθημα, δείτε το βίντεο

Η Μαράια Κάρεϊ έδωσε και φέτος το καθιερωμένο σύνθημα...

Black Friday 2026: Πότε συμφέρει να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για το 2027

Η Black Friday έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MUAYTHAI ΝΕΩΝ 2026!   Αρχαία Ολυμπία | 6–15 Νοεμβρίου 2026

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MUAYTHAI ΝΕΩΝ 2026 Αρχαία Ολυμπία | 6–15...

Η αντίδραση του Νίκου Οικονομόπουλου για την απάτη της ΜΚΟ όπου δώρισε 13.000 ευρώ

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις στην κοινή...