Η Ελένη Μενεγάκη κάνει tour στα ελληνικά νησιά: Οι φωτογραφίες από το σκάφος

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Μπορεί ο έρωτάς της να είναι η Άνδρος, όμως, η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να αντισταθεί στις ομορφιές των ελληνικών νησιών του Ιονίου. Μετά τις διακοπές στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συνέχισαν τις καλοκαιρινές περιπέτειες τους στο Ιόνιο Πέλαγος.

    Οι δύο τους συνηθίζουν κάθε καλοκαιρινή σεζόν να επισκέπτονται τα γραφικά νησιά και έτσι έκαναν και φέτος. Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρία στιγμιότυπα από το tour τους στο Ιόνιο και μάλιστα η ίδια βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό σκάφος.

    GYMALL

    Την ανάρτηση της συνόδευσε με την εξής λεζάντα: ”Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα! Λευκάδα, Ιθάκη , Κεφαλονιά, Μεγανήσι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί!”. Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε ”καλές βουτιές” στους διαδικτυακούς της φίλους και συνέχισε τις δικές της.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συναυλία Rammstein: Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» στο πρόμο βίντεο για την συναυλία στο ΟΑΚΑ και αποθεώνεται (video)

    Η Αθήνα έχει μπει πλέον σε metal ρυθμούς, καθώς μετράμε αντίστροφα για την συναυλία των Rammstein στις 30...

    Κίνα: Εκτοξεύτηκε η φιλόδοξη διαστημική αποστολή στην αθέατη πλευρά της Σελήνης

    Η Κίνα εκτόξευσε με επιτυχία σήμερα μία μη επανδρωμένη...

    Στ. Κασσελάκης στο Euractiv: Θα εκπλήξουμε τον κόσμο – Είναι θέμα χρόνου να μας ανταμείψει

    «Είμαστε τώρα στη διαδικασία ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ, επέκτασης της βάσης...