Ειρωνική ανάρτηση Τσίπρα για Μητσοτάκη: Έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί όπως κάθε κατηγορούμενος

    Ημερομηνία:

    Με μια ειρωνική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζει την προαναγγελθείσα για αύριο Δευτέρα δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το θέμα των υποκλοπών.

    «Από ό,τι φαίνεται (ο κ. Μητσοτάκης) όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί…» είναι η χαρακτηριστική αναφορά του κυρίου Τσίπρα.

    Επιπλέον ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για «στοχευμένες “διαρροές” για τον Νίκο Ανδρουλάκη», κάνοντας κι ο ίδιος λόγο – όπως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – για «εκβιαστές».

    Στοχεύοντας «τον επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΝΔ» (σσ τον κ. Ρωμανό) ο Αλέξης Τσίπρας του καταλογίζει ότι έδωσε το έναυσμα για τις διαρροές αυτές, σημειώνοντας ότι «οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας».

    «Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσίπρα είναι η ακόλουθη:

    «Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.
    Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.
    Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο: Οι ακριβότερες και φθηνότερες πόλεις της Ευρώπης το 2026

    Η καθημερινότητα των ευρωπαϊκών νοικοκυριών συνεχίζει να καθορίζεται σε μεγάλο...

    Σαρακοστιανό τραπέζι: Αυξήσεις έως 30% σε θαλασσινά και όστρακα

    Η παράδοση της Καθαράς Δευτέρας παραμένει ζωντανή, όμως φέτος συνοδεύεται από...

    Πάτρα: Με τι καιρό θα γίνει η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση

    Ο καιρός έκανε το χατήρι στην Πάτρα και παρότι...

    Γιατί προτιμάμε να αγοράζουμε καλλυντικά στα καταστήματα και όχι online

    Κατακλυζόμαστε από ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε είδους. Βομβαρδιζόμαστε από προσφορές...