ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ: Πήγαν για ορθοπεδικό αλλά εφημέρευε παθολόγος

    Ημερομηνία:

    Τον προβληματισμό τους για την μετατροπή του Νοσοκομείου Αιγίου σε Κέντρο Υγείας, μεταφέρει ομάδα πολιτών της Αιγιαλείας, με επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

    Η «Ομάδα Πολιτών για την Βελτίωση της Ζωής στην Αιγιάλεια», κατηγορεί το Υπουργείο ότι αποδυνάμωσε τα Κέντρα Υγείας για να ενδυναμώσει το Νοσοκομείο και πως το μόνο που καταφέρνει είναι να μετατρέπει αυτό σε Κέντρο Υγείας…

    «Με την πολιτική που ακολουθεί η υγειονομική περιφέρεια καταφέρατε το απίθανο. Και τα Κέντρα Υγείας στην περιοχή μας να διαλύσετε, προς χάριν του Νοσοκομείου και το Νοσοκομείο να υποβαθμίσετε σε Κέντρο Υγείας. Στην Αιγιάλεια υπάρχουν δύο Κέντρα Υγείας. Ένα στο Αίγιο και ένα στην Ακράτα. Στο Αίγιο δεν υπάρχει κανένας γιατρός και δανείζεται από το Κέντρο Υγείας Ακράτας. Από την Ακράτα μετακινήθηκαν τρεις γιατροί στην Πάτρα. Στο νοσοκομείο του Αιγίου μετακινήθηκαν 7 γιατροί πάλι από την Ακράτα. Οι υπόλοιποι γενικοί γιατροί του Κέντρου Υγείας Ακράτας κάνουν εφημερίες και στο νοσοκομείο και στην Ακράτα. Αν αυτό δεν σημαίνει διάλυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας και μετατροπή του νοσοκομείου σε Κέντρο Υγείας, να μας εξηγήσετε εσείς τι σημαίνει;» αναφέρουν στον κ. Πλεύρη. Είναι χαρακτηριστικό πως μία ημέρα δεν υπήρχε εφημερεύων ορθοπεδικός παρά μόνο… παθολόγος!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιαπωνία: Ηλεκτρικό κουτάλι κάνει το φαγητό πιο αλμυρό – Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του

    Ένα κουτάλι που λειτουργεί με μπαταρία και ενισχύει την...

    Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια την Τρίτη

    Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, την Τρίτη το...

    Η άγνωστη ιστορία πίσω από το Monopoly, το πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι

    Το Monopoly έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια όλων...

    Γιώργος Ασημακόπουλος: «Εγώ για ένα φαγητό πήγα εκεί, που να ‘ξερα;»

    Δηλώσεις στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα...