Λούις Φόνσι: Ο τραγουδιστής του Despacito ξεσήκωσε τα πλήθη στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Ο τραγουδιστής Λούις Φόνσι έγινε γνωστός παγκοσμίως με το single του, Despacito, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017 σε συνεργασία με τον ράπερ Daddy Yankee.

    Ο Πορτορικανός τραγουδιστής αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο, όπου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με την πανέμορφη σύζυγό του και διάσημο μοντέλο, Agueda Lopez, καθώς και με μερικούς καλούς φίλους.

    Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ο 44χρονος καλλιτέχνης πήγε για φαγητό στο Kalua στην Παράγκα, όμως δεν φανταζόταν αυτό που θα επακολουθούσε. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του, στα μεγάφωνα ήχησε το Despacito, ο Λούις Φόνσι πήρε το μικρόφωνο και το τραγούδησε ξεσηκώνοντας τους θαμώνες που τον αποθέωσαν. Στο πασίγνωστο μαγαζί ήταν και η 41χρονη αγαπημένη του Agueda, την οποία ο Πορτορικανός τραγουδιστής κοίταζε στα μάτια την ώρα που τραγουδούσε.

    Ο Λούις Φόνσι επισκέπτεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι τη Μύκονο και φροντίζει να ενημερώνει τους 12,2 εκατομμύρια followers του στο Instagram για την παρουσία του στην Μύκονο ανεβάζοντας φωτογραφίες και stories.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρωτοπορεία

    Την Παρασκευή 20 Μαρτίου (παραμονή την Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου...

    Πάτρα – Ποδηλατόδρομος: Ιδού ποιοι έπεσαν και τραυματίστηκαν! Ζητούν μέτρα

    Ανησυχία προκαλεί η αυξανόμενη συχνότητα ατυχημάτων στον ποδηλατόδρομο της...

    Ερύμανθος: Νέος αναπληρωτής προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών ο Ηλίας Κανελλάκης

    Καθήκοντα Αναπληρωτή Προϊσταμένου του Τμήματος Διοικητικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης...

    Κατρίνης: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της μη εμπλοκής της Ελλάδας»

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...