Απίθανη γιαγιά: Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της προσλαμβάνοντας γυμνό μπάτλερ

Ημερομηνία:

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε για να γιορτάσει τα 106α γενέθλιά της μία γιαγιά στην Αγγλία.

Η κυρία Νόρα Σο, που είναι κάτοικος οίκου ευγηρίας στο Λίνκολν, θέλησε να σβήσει τα κεράκια της φετινής της τούρτας έχοντας στο πλευρό της «ένα ντούκι».

Ο γυμνασμένος και γυμνός μπάτλερ που προσλήφθηκε φορούσε μονάχα μια ποδιά και μια μάσκα και σέρβιρε στη γενεθλιάζουσα γιαγιά το μεσημεριανό της γεύμα, η οποία απόλαυσε εκτός από το φαγητό της και κρασί και γλυκό.

Μάλιστα, η κυρία Νόρα Σο φέρεται να μαγεύτηκε από τον καλογυμνασμένο σερβιτόρο, λέγοντας πως «ο Έντι δεν είχε καθόλου τρίχες στο στήθος του, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Η μέρα τελείωσε με την αγαπημένη τραγουδίστρια της γιαγιάς, Eleanor Mattley, να τραγουδά αποκλειστικά για εκείνη και το προσωπικό αλλά και τους κατοίκους του οίκου ευγηρίας να τραγουδούν και να χορεύουν.

Δείτε βίντεο από το πάρτι

Απίθανη γιαγιά: Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της προσλαμβάνοντας γυμνό μπάτλερ Απίθανη γιαγιά: Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της προσλαμβάνοντας γυμνό μπάτλερ

 

PHILOXENIA
TAGS:

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

H δουλειά τρώει τον αφέντη

Μια αόρατη κρίση στην υγεία των εργαζομένων άνω των...

Άγρια επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ την ώρα που έδινε πρώτες βοήθειες – «Καμία μορφή βίας δεν μπορεί να γίνει ανεκτή»

Άγρια επίθεση δέχθηκε διασώστης του ΕΚΑΒ το απόγευμα της Πέμπτης (13.08.2026), ενώ προσέφερε βοήθεια...

Κλιματιστικό όλη νύχτα; Τα 5 λάθη που χαλάνε τον ύπνο μας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%8c%ce%bb%ce%b7-%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1-5-%ce%bb%ce%ac%ce%b8%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b1/