Washington Post: Το FBI έψαχνε στην κατοικία του Τραμπ έγγραφα που σχετίζονται με τα πυρηνικά όπλα της χώρας

    Ημερομηνία:

    Η ομοσπονδιακή αστυνομία επιδίωκε να ανακτήσει έγγραφα τα οποία συνδέονται με τα πυρηνικά όπλα όταν διεξήγαγε έρευνα στην κατοικία του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Washington Post χωρίς να τις κατονομάζει.

    Δεν είναι σαφές ως αυτό το στάδιο εάν τα έγγραφα που αναζητούσε το FBI βρέθηκαν, κατά το δημοσίευμα.

    Οι ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ περιορίζονται συνήθως σε έναν μικρό αριθμό κυβερνητικών αξιωματούχων, ανέφερε η Washington Post, σημειώνοντας ότι το υλικό για τα αμερικανικά όπλα θα μπορούσε να αποτελέσει πραξικόπημα πληροφοριών για τους αντιπάλους και ότι άλλα έθνη θα μπορούσαν να δουν τις διαβαθμισμένες πληροφορίες των ΗΠΑ σχετικά με τα πυρηνικά τους προγράμματα ως απειλή.

    Ο Γενικός Εισαγγελέας Μέρικ Γκάρλαντ δήλωσε την Πέμπτη ότι «ενέκρινε προσωπικά» την απόφαση να ζητηθεί ένταλμα για την έρευνα στο σπίτι του Τραμπ στη Φλόριντα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: Μόνο με ψηφιακό αντίγραφο ταυτότητας οι συναλλαγές

    Με το νέο νομοσχέδιο «Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας...

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ»: Χιλιάδες κάμερες AI και στο εθνικό δίκτυο θα «σκανάρουν» οδηγούς και θα στέλνουν κλήσεις στο κινητό! – Κάμερες και για drones!

    Έρχεται ο «ΟΔΥΣΕΑΣ» με χιλιάδες κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης, που θα «κόβουν» κλήσεις...

    Φοινικούντα: «Ξεψαχνίζουν» τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο 22χρονων για να βρουν τον ηθικό αυτουργό

    Τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξουν φως...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Και άλλη καθίζηση σε δρόμο της Πάτρας – Ανοιξε δεύτερη τρύπα – φωτο

    Νέα υποχώρηση οδοστρώματος σημειώθηκε το πρωί στη συμβολή των...