Άντρας σε αμόκ βγήκε στους δρόμους πυροβολώντας και σκότωσε 10 άτομα στο Μαυροβούνιο

    Ημερομηνία:

    Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του Μαυροβουνίου σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη γειτονιά Τσέτινιε της βαλκανικής χώρας.

    Εκεί, ένας 34χρονος ονόματι Vučko Borilović, μετά από οικογενειακές διενέξεις, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως γύρω από το σπίτι που βρισκόταν, σκοτώνοντας 11 άτομα και τραυματίζοντας άλλους έξι.

     

    Πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, αναφέρουν πως ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παιδιά, ενώ οι τραυματίες – μεταξύ των οποίων και αστυνομικός – έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία στην Τσετινιέ και την Ποντγκόριτσα.

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες. Ο δράστης, μετά το μακελειό και κατά την επέμβαση της αστυνομίας, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

    Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τραγωδία στην πρόσφατη ιστορία του Μαυροβουνίου. Στις 3 Ιουνίου 1992, ο Kosta Damjanović σκότωσε 9 ανθρώπους στο χωριό Pušonjski Do.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: “Όταν η Δημοτική Αρχή της Πάτρας σπεύδει … βραδέως”

    Η Νέα Αριστερά Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωση της:  Πρόσφατα, η...

    Ποιο ήταν το ζευγάρι των Ελλήνων από την Ελβετία που απανθρακώθηκε στην Εγνατία

    Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές του Πάσχα για το...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος επισκέφθηκε ιδρύματα της πόλης – ΦΩΤΟ

    Για άλλη μια φορά, εν όψει των Αγίων ημερών...

    Ο Παναιγιάλειος έχασε στο φινάλε της Γ’ Εθνικής

    Ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου...