Πτώση στις τιμές των βασικών αγροτικών προϊόντων έως και 43%

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με παράγοντες της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα παρουσιάζουν πτώση που ξεκινά από 15% και σε κάποιες περιπτώσεις φθάνει μέχρι και 40% σε σχέση με πέρυσι.

    Για παράδειγμα, τα λεμόνια που πέρσι τέτοια εποχή πωλούνταν έως 1,60 ευρώ το κιλό φέτος δεν ξεπερνούν το 1,10 ευρώ, μείωση δηλαδή 31%. Τα μαρούλια πέρσι είχαν ανώτατη τιμή χονδρικής 0,70 ευρώ και φέτος 0,40 ευρώ (-43%), οι λόλες 0,75 ευρώ και φέτος 0,45 ευρώ (-40%) και τέλος οι ντομάτες φέτος είναι φθηνότερες κατά 15%.

    Να σημειωθεί ότι η Κεντρική Αγορά Αθηνών ουσιαστικά προμηθεύει με οπωροκηπευτικά όχι μόνο τα αστικά κέντρα, αλλά και όλους τους τουριστικούς προορισμούς, νησιωτικούς και ηπειρωτικούς.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το κόλπο με τα παγάκια και άλλα 2 υλικά για να ξεβουλώσετε εύκολα και γρήγορα τον νεροχύτη

    Αν ο νιπτήρας γίνεται κάποιες φορές μια μικρή λίμνη,...

    Οι άνδρες που ενδιαφέρονται πραγματικά μόνο για τον εαυτό τους, συνήθως εμφανίζουν αυτές τις 8 συμπεριφορές

    Η αναγνώριση της αυτάρεσκης και εγωκεντρικής συμπεριφοράς, δεν είναι...

    Αχαϊα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας!

    Συναγερμός το πρωί στο Αίγιο. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι...

    Φέτα: Το λάθος που κάνουμε όλοι στη συντήρησή της

    Η φέτα είναι το αγαπημένο τυρί των Ελλήνων και όχι μόνο. Πέρα από...