Ανδρουλάκης από το Μόντρεαλ: Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης

    Ημερομηνία:

    Με τους ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

    Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων της ομογένειας παρέστη χθες στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας.

    Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας. Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...