Γάμος Πατρινιάς στις Σπέτσες

    Ημερομηνία:

    Την γνωρίσαμε ως ένα κοριτσάκι με την κιθάρα της, που έφτιαχνε τα δικά της τραγούδια και είχε το δικό της μουσικό ύφος, με μια φωνή που ξεχώριζε και έκανε αίσθηση στο πανελλήνιο στο talent show που είχε εμφανιστεί.

    Να όμως που αυτή μεγάλωσε και από κοριτσάκι έγινε δεσποινίς και πριν από έναν μήνα περίπου έζησε την ωραιότερη μέρα της ζωής της. Ο λόγος για την Πατρινή Βασιλική Μουρίκη που παντρεύτηκε στο μαγικό νησί των Σπετσών, τον καλό της Alex Randan.

    Ο τελευταίος μάλιστα, δείχνοντας την μεγάλη του αγάπη για την Βασιλική ανέβασε ένα υπέροχο και συγκινητικό κείμενο για να ευχαριστήσει την καλή του, λέγοντας της ότι την μέρα εκείνη τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Να ζήσουν τα παιδιά και πάντα να είναι ευτυχισμένα.

    Παντρεύτηκε στις Σπέτσες η Πατρινή Βασιλική Μουρίκη
    Φλίγκος
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...