Νέα περιστατικά ξαφνικών θανάτων! 57χρονος και 47χρονος έφυγαν ξαφνικά! Ο ένας στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Ακόμη δύο ξαφνικοί θάνατοι, έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα, με τελευταία θύματα έναν 57χρονο άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πλοίο από Ιταλία για Πάτρα, και έναν 47χρονο από τη Λάρισα.

    Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας για θάνατο 57χρονου επιβάτη, επί του πλοίου «EUROPA PALACE» σημαίας Ιταλίας, κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον λιμένα Ανκόνας Ιταλίας, στο λιμένα Πάτρας, βραδινές ώρες της 14-08-2022.

    Στον 57χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του πλοίου με αρνητικά αποτελέσματα.

    Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πάτρας απογευματινές ώρες χθες, η σορός του άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Παναγία η Βοήθεια».

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

    Πέθανε 47χρονος στη Λάρισα
    Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών ο Ιωάννης Ζάχος.

    Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο Λάρισας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισαγγελέας για υπερωρίες στο Νοσοκομείο Ρίου: Η μοιρασιά γινόταν σε λίγους και εκλεκτούς;

    Στον εισαγγελέα έχει παραπεμφθεί φάκελος που αφορά σε πλασματικές...

    Ντοκουμέντο: Οι φωτογραφίες που τράβηξε η 43χρονη πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

    Όχι, μόνο δήλωσε αθώα για εμπλοκή στη δολοφονία του Πολωνού, πρώην συζύγου...

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...