ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Κουσουλός στον Ευαγγελάτο για την Πισπιρίγκου – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Ο εκδότης και δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος σήμερα του Live News και του Νίκου Ευαγγελάτου προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή συνηγόρου από την Ρούλα Πισπιρίγκου, τι πρόκειται να ακολουθήσει αλλά και που θα δοθεί η μάχη της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

    Ο κ. Κουσουλός ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν βλέπει κάποια αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου μια και από τις ανακοινώσεις του κ. Κούγια προκύπτει το πως θα κινηθεί.

    Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο εκδότης και δημοσιογράφος εδώ και καιρό η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσεγγίσει το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό που γνωρίζει ο ίδιος ο κ. Κουσουλός υπήρχε επιμονή από ένα άτομο της οικογενείας να αναλάβει ο κ. Κούγιας και αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα της κατηγορουμένης. Εκείνος την παρότρυνε κατά την διάρκεια των μηνών της ποινικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη να αναθέσει την υπεράσπιση της στον κ. Αλέξη Κούγια. Κάτι που έγινε χθες. Μάλιστα αυτό έγινε στο παρά πέντε στο παρά δέκα της νέας της απολογίας.

    Δείτε εδώ όλα τα πολύ ενδιαφέροντα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης των κκ Κουσουλού και Ευαγγελάτου για τις κινήσεις της ανακρίτριας, τους μάρτυρες που θα κληθούν, τις ιατροδικαστές και τον τεχνικό σύμβουλο που μέχρι στιγμής είναι “φάντασμα”.

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χεζμπολάχ – Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο

    Η κυβέρνηση του Λιβάνου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για...

    Κινητοποίηση τα μεσάνυχτα στο νέο λιμάνι Πάτρας – Εφθασαν 50 μετανάστες – ΦΩΤΟ

    Επιχείρηση για τη διάσωση 50 αλλοδαπών επιβαινόντων ιστιοφόρου σκάφους από φορτηγό...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 30-9-2024

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΗ χηρα ΝΙΚ. ΜΗΛΙΩΝΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΗ ΕΤΩΝ...

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαϊας

    Οι εκλογές για την ανάδειξη των 31 μελών του...
    Best Shop