ΠΑΤΡΑ: Δικάζεται ο ηλικιωμένος που συνελήφθη για παρενόχληση 13χρονης

    Ημερομηνία:

    Την Τρίτη, 30 Αυγούστου θα γίνει η δίκη του 76χρονου από την Πάτρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης. Έως τότε, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

    Όλα άρχισαν το απόγευμα της Παρασκευής (26.08.2022) έξω από την Πάτρα, στα Ζαρουχλέικα Αχαΐας, όταν ο 76χρονος γείτονας του κοριτσιού το πλησίασε και επιχείρησε να το θωπεύσει.

    Έντρομο το παιδάκι πήγε σπίτι του, το είπε στους γονείς του, οι οποίοι και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

    Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Πατρών, απ’ όπου πήρε αναβολή η υπόθεση για την Τρίτη 30 Αυγούστου.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαστοράκου για τις «μαιμού ειδικότητες»: «Πρόκειται για παραποίηση του ιατρικού επαγγέλματος

    Για τις «μαιμού-ειδικότητες» και την ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου...

    Ημέρα Καριέρας στην Καλαμάτα από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

    Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) συνεχίζει...

    Ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο

    Η χρήση του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών συσκευών, ειδικά του κινητού,...

    Με αγαπάει η γάτα μου;

    Οι γάτες είναι ιδιαίτερα παρεξηγημένα πλάσματα. Όπου πηγαίνουν, τις...