ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: “Εσβησε” στα 26 η νοσηλεύτρια Χρύσα Νικολοπούλου

    Ημερομηνία:

    Απέραντη θλίψη σκορπίζει στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου της Χρύσας Νικολοπούλου, σε ηλικία 26 ετών.

    Η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Παρά τις θεραπείες και τη θέλησή της να κρατηθεί στη ζωή, η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

     

    Ο θάνατος της άτυχης Χρύσας βύθισε στο πένθος τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

    Η Χρύσα, εκτός από μια πραγματική μαχήτρια, ήταν συνάδελφός τους, νοσηλεύτρια.

    Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

    Όμως η μοίρα επεφύλλασε μια δυσάρεστη έκλπηξη για την ίδια και την οικογένειά της, όταν διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

    Για τον πρόωρο χαμό της νεαρής νοσηλεύτριας, ενημερώθηκε ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε. Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος εξέφρασε στην οικογένεια και τους συναδέλφους της τα θερμά του συλλυπητήρια, ενώ ενημερώθηκε το Υπουργείο Υγείας.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έθιμα και 5 συνταγές για τη Μεγάλη Παρασκευή

    Η ημέρα της απόλυτης αργίας και νηστείας. Σχεδόν ολόκληρη...

    Μέχρι το 2050 η παραγωγή τροφής θα πρέπει να αυξηθεί κατά 70%

    Μέχρι το 2050, ο αγροδιατροφικός τομέας θα πρέπει να τρέφει 40%...

    Στα 100 εκατ. ευρώ η ρήτρα της Μπενφίκα στον Παυλίδη – Οι μνηστήρες για τον Έλληνα επιθετικό

    Η μισή Ευρώπη θέλει τον Βαγγέλη Παυλίδη αλλά σύμφωνα με την...

    Η Κλαυδία ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με τον σύντροφό της

    Μπορεί ο χρόνος να μετρά αντίστροφα για την εμφάνιση της Κλαυδίας στον Β’ ημιτελικό...