Τραγωδία στην Ισπανία: Τεράστιο χαλάζι χτύπησε μωρό στο κεφάλι και το σκότωσε

Ημερομηνία:

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα την Τρίτη 30/8 στην Ισπανία, με ένα μωρό μόλις 20 μηνών να χάνει τη ζωή του όταν χτυπηθήκε στο κεφάλι από ένα τεράστιο κομμάτι χαλάζι διαμέτρου 10 εκατ.

PHILOXENIA

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη στην Καταλονία, στην περιοχή Χιρόνα της Ισπανίας, με το βρέφος να χάνει τη ζωή του από το χτύπημα του γιγάντιου χαλαζιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη χαλαζόπτωση, η οποία προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές στην πόλη Λα Μπιζμπάλ του Ενπορδά, ήταν η σφοδρότερη που έχει καταγραφεί στην Καταλονία εδώ και 20 χρόνια.

Το μωράκι χτυπήθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της χαλαζόπτωσης. Διακομίστηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο της Χιρόνα, όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα Τετάρτη.

Να τονίσουμε ότι η τοπική δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δέχθηκε περισσότερες από 10 κλήσεις για να επέμβει σε ζημιές σε κτίρια και υποδομές, καθώς και για τη διακομιδή τραυματιών από το χαλάζι.

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με μελανιές και χτυπήματα, ενώ οι δρόμοι της περιοχής γέμισαν σπασμένα τζάμια και τα οχήματα με βαθουλώματα από το τεράστιο χαλάζι.

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΠΑΣΟΚ – ΕΛΑΣ: Ψάχνουν δρόμο για τους αναποφάσιστους

Το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΑΣ διεκδικούν, μεταξύ άλλων, ένα...

Τηλεργασία από το χωριό: Επιδότηση 90% του μισθού και ασφαλιστικών εισφορών για 12 μήνες

Η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στη μείωση της ανεργίας στο...

Τα μυστικά και οι κόφτες των νέων 120 δόσεων

Με τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τα...