Στην Πάτρα αυτό το Σάββατο για μία live μουσική εμφάνιση η Βανέσα Αδαμοπούλου

    Ημερομηνία:

    Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Βανέσα Αδαμοπούλου που έγινε ευρύτερα γνωστή με το χορευτικό, ξεσηκωτικό τραγούδι «Πάνω στην τρέλα μου», από την ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», αναμένεται να έρθει στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 για μία live μουσική εμφάνιση στον κήπο του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

    Ώρα έναρξης στις 22.00.

    Η Βανέσα Αδαμοπούλου που έχει γίνει και μαμά, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια πιο έντεχνα μουσικά μονοπάτια με επιτυχία ενώ ασχολείται & με τη συγγραφή βιβλίων.

    Έχει ερμηνεύσει σε νέα εκτέλεση το πολύ ωραίο τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «Ένα χειμωνιάτικο πρωί» ενώ από τα πιο τελευταία κομμάτια που έχει βγάλει είναι η συνεργασία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο (Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ) με τίτλο «Μια Μέρα Ακόμη» που έχει και οπτικοποιηθεί.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εικοσιτετράωρη απεργία στις 17 Ιουνίου ανακοίνωσαν οι μηχανοδηγοί στην Hellenic Train

    Εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη 17 Ιουνίου στην Hellenic Train εξήγγειλε...

    Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Πολύς κόσμος θέλει και δεν μπορεί να κάνει παιδί, οπότε νιώθω άβολα να μιλάω για την ευτυχία μου»

    Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει...

    Τα συγκινητικά λόγια του Τζώνη Καλημέρη πριν από τον γάμο του και η φόρτιση της Ελπίδας Ιακωβίδου

    Τη συγκίνηση της συντρόφου του, Ελπίδας Ιακωβίδου προκάλεσε ο Τζώνη Καλημέρης με όσα...