Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να συλληφθεί επιβάτης

    Ημερομηνία:

    Χειροπέδες σε έναν Βρετανό ηλικίας 22 ετών ο οποίος οδήγησε αεροπλάνο σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα.

    Ο άνδρας συνελήφθη καθώς ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Λονδίνο με προορισμό την Κύπρο, φώναζε χωρίς λόγο στους άλλους επιβάτες αλλά και στο πλήρωμα του αεροπλάνου.

    Η συμπεριφορά του είχε ως συνέπεια το αεροπλάνο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι «παρενέβη επικίνδυνα στη συγκοινωνία, διασαλεύοντας την τάξη και παραβιάζοντας εντολές του Κυβερνήτη».

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη θέση που καθόταν βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Ερχεται το Σάββατο 2 Αυγούστου η βραδιά εμπορίου με προσφορές και δρώμενα

    Με στόχο την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση...

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Το μεγάλο έργο της ανακαίνισης 446 δωματίων της εστίας

    Ενα από τα πολυαναμενόμενα έργα των τελευταίων δεκαετιών στο...

    Η πανεύκολη συνταγή του Jamie Oliver για γρανίτα καρπούζι

    Όταν ο καιρός ζεσταίνει και αναζητούμε έναν δροσιστικό και...

    Οδηγός ταξί χωρίς άδεια ζήτησε 310 ευρώ από πελάτισσα για τη διαδρομή Αεροδρόμιο – Σύνταγμα

    Περιστατικό απάτης καταγράφηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας...