Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου

    Ημερομηνία:

    Η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 32η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1!

    Από αύριο, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 06:00 και καθημερινά στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έρχονται με τα νέα της επικαιρότητας, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

    Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη βαθιά εμπειρία του, το χιούμορ και την αμεσότητά του, και η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό της λόγο, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης.

    Papadakis_Anastasopoulou1
    Φλίγκος

    Μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα δίνουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα φέρνουν σε πρώτο πλάνο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και θα λένε την μακροβιότερη και πιο διαχρονική καλημέρα της μικρής οθόνης.

    Γιώργος Γρηγοριάδης θα μας ενημερώνει για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ο Δημήτρης Χριστούλιας για τα νέα γύρω από την Οικονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου θα μας μεταφέρει όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

    ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Άννυ Ζιώγα, Αντώνης Παπαδάκης

     

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=kAMfq6hDsmQ

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Άλλο ένα νέο πάρκο αναψυχής και άθλησης εγκαινίασε η Περιφέρεια – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Αντωνόπουλος: Άλλο ένα νέο πάρκο αναψυχής...

    «Τάσεις & Προκλήσεις της GenZ»

    Σε μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από έντονο παλμό και ζωηρή...

    Πώς το μυαλό μας διαλέγει παρτενέρ

    Φλερτ. Αν στα πρώτα τρία πράγματα που βρίσκετε ελκυστικά...

    Οι 88 μεγάλες συναυλίες αυτού του καλοκαιριού

    Το ανεπανάληπτο sold out του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ, η Μαρίνα Σάττι έτοιμη να πάει τάπα...