23χρονος έπεσε από ταράτσα ενώ μιλούσε στο κινητό – Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

    Ημερομηνία:

    Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 23χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε χθες το βράδυ από ταράτσα ύψους 3,5 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στην Κρήτη. Ο 23χρονος τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, η πτώση του 23χρονου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.

    Ο νεαρός, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απομακρύνθηκε από το σπίτι του μετά την κατάσχεση: «Είναι κρίμα κι άδικο αυτό που κάνουν»

    Απομακρύνθηκε από το σπίτι του ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, έπειτα από...

    Αχαϊα: “Νταής» 16χρονος τραυμάτισε ενήλικο

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πλημμύρες από την βροχή! Εγκλωβισμοί στα σπίτια – Κινδύνευσε παιδί! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Έντονη βροχόπτωση πλήττει το Μεσολόγγι τις τελευταίες ώρες, με αποτέλεσμα να...