Ο Τζορτζ Τσούνης χόρεψε συρτάκι με παιδιά προσφύγων -«Κατάλαβα τώρα το νόημα του Ζορμπά» [βίντεο]

Ημερομηνία:

Στη Φθιώτιδα βρέθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, για να επισκεφθεί τη δομή που έχει δημιουργήσει η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Μητρόπολη Φθιώτιδας, όπου φιλοξενούνται νεαροί πρόσφυγες από την Ουκρανία.

PHILOXENIA

Ο Τζορτζ Τσούνης δήλωσε «περήφανος που μπορούμε να υποστηρίξουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την πρεσβεία της Ουκρανίας στη χώρα και τη Μητρόπολη Φθιώτιδας για να φέρουν την αγάπη και το φως στις ζωές των παιδιών προσφύγων. Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά τους απόψε».

Ο Τζορτζ Τσούνης δημοσίευσε στο twitter και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς μαζί με παιδιά. «Τώρα ξέρω τι εννοεί ο Ζορμπάς όταν λέει ότι τα πιο σημαντικά πράγματα μπορούν να εκφραστούν μόνο μέσω του χορού. Συγκινήθηκα όταν συνάντησα αυτά τα θαρραλέα παιδιά από την Ουκρανία. Ως πατέρας, είμαι τόσο υπερήφανος για την υποστήριξη που παρέχει η Πρεσβεία σε αυτή την κατασκήνωση», έγραψε.

 

https://twitter.com/USAmbassadorGR/status/1567213332859346949?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1567213332859346949%7Ctwgr%5E2917ebf858b29f1939f7dcf8da79d5da2d3fab82%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FUSAmbassadorGR2Fstatus2F1567213332859346949provider%3Dtwitter

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Απόφαση για κατεδάφιση ορόφου του πρώην ΛΑΓΙΟΣ

Θέµα ηµερών είναι να εγκριθεί η άδεια κατεδάφισης του...

ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΟΓΓΟΥ: Η ανακρίτρια ζητά και άλλα στοιχεία από την Ιατροδικαστική Πατρών

  Παρότι ο δικηγόρος του 65χρονου Ιταλού Μάρκο, υποστήριζε στις...

16 χρόνια ποδηλασίας στην Άνω Χώρα – Έτοιμη η ορεινή Ναυπακτία για το μεγάλο διήμερο

Οι 16οι ποδηλατικοί αγώνες ορεινής Ναυπακτίας πλησιάζουν και όλα...