Εξεταστική για παρακολουθήσεις: Εκλέχθηκε το προεδρείο

    Ημερομηνία:

    Δια ψηφοφορίας επιλέχθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που θα ερευνήσει την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στις θέσεις του προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα της επιτροπής εκλέχθηκαν οι Γιάννης Κεφαλογιάννης, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Στάθης Κωνσταντινίδης αντίστοιχα λαμβάνοντας από 16 ψήφους.

    EC3

     

    Ο κ. Δημήτρης Μπιαγκής (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) που είχε προταθεί για αντιπρόεδρος έλαβε 10 ψήφους και η κυρία Σουλτάνα Ελευθεριάδου μειοψήφησε με 9 ψήφους για την θέση γραμματέα ενώ υπήρξαν και 2 «λευκά».

    Από την ψηφοφορία έλλειπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση της ΝΔ για το προεδρείο έλαβε μια παραπάνω ψήφο (σ.σ. η ΝΔ συμμετέχει στην επιτροπή) με 15 βουλευτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα! Στο Νοσοκομείο Ρίου 22χρονη

    Σοβαρός τραυματισμός 22χρονης Ιταλίδας τουρίστριας σημειώθηκε το μεσημέρι της...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αποκεντρωμένη

    Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,...

    ΠΑΤΡΑ: Η «Πρόταση» αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καφετζόπουλο

    Ένας από τους πρώτους ερευνητές της πρόληψης των εξαρτήσεων,...

    Ανταρκτική: Η ανθρώπινη παρουσία κλιμακώνει επικίνδυνα τη ρύπανση – «Ένας μόνο τουρίστας επιταχύνει το λιώσιμο 100 τόνων χιονιού»

    Η Ανταρκτική, που ήδη πλήττεται ιδιαίτερα από την κλιματική αλλαγή, επηρεάζεται...