Ν.Δ.: Πολιτική Ακαδημία και Δήμος Πατρέων

    Ημερομηνία:

    Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία πραγματοποίησης της Πολιτικής Ακαδημίας Επιμόρφωσης Στελεχών της Ν.Δ. στην Πάτρα, που είχε αναβληθεί στις 20 Ιουλίου, λόγω των πυρκαγιών που είχαν εκδηλωθεί στην Αττική.

    Η ημερομηνία θα καθοριστεί, πιθανότατα, σε συνδυασμό με την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα.
    Σε κάθε περίπτωση ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας εξελίξεων για την περιοχή, καθώς το κυβερνών κόμμα θα ξεκαθαρίσει και τις προθέσεις του αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κυρίως στον Δήμο της Πάτρας. «Με διευθύνσεις και ονόματα», όπως λένε στελέχη της Πειραιώς.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...