Συνάντηση Πελετίδη με την Πατρινή μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου

    Ημερομηνία:

    Την Πατρινή μαραθωνοδρόμο κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ της κλασσικής διαδρομής και πρέσβειρα του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος», Μαρία Πολύζου και τη συγγραφέα του εμπνευσμένου από τη ζωή της παραμυθιού «Ένας Γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.» Μάγδα  Κωστοπούλου – Μπέριου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Πατρέων  Κώστας Πελετίδης.

    Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος ήταν εκ των παρουσιαστών του παραμυθιού στην πόλη μας το 2017.

    Η Μαρία Πολύζου και η Μάγδα Κωστοπούλου – Μπέριου μετά τη συνάντηση τους με το Δήμαρχο παρακολούθησαν πρόβα της θεατρικής παράστασης, που είναι στηριγμένη στο παραμύθι για τη Μαρία Πολύζου, το οποίο δραματοποίησε και σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης Φώτης Λάζαρης της θεατρικής ομάδας της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας.

    Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στον πολυχώρο πολιτισμού στην Ιχθυόσκαλα στις 13 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Πάτρας 2022 «Φάνης Τσιμιγκάτος» και μετά θα «ταξιδέψει» σε σχολεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28/11/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΟΔ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ  ΣΥΝ/ΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"...

    Εγκρίθηκε η σύμβαση για τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στο ΠΓΝ Πατρών

    Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Ολομέλεια το σχέδιο...

    Champions League: Εφτάψυχη η Πάφος 2-2 με τη Μονακό, πρώτη νίκη για Κοπεγχάγη

    Με γκολ στο φινάλε η Πάφος απέσπασε τον βαθμό...

    Μπαπέ μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη: «Δραματικό φινάλε σε δύσκολο γήπεδο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός»

    Ο Ολυμπιακός το πάλεψε σκληρά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ηττήθηκε στο...