Europa League: Νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Σέριφ με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Σέριφ με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο που σκόραρε το παρθενικό γκολ της καριέρας του στη διοργάνωση. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη, 2-1, της Τράμπζονσπορ επί του Ερυθρού Αστέρα.

    Την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Europa League πανηγύρισε η Γιουνάιτεντ, που πήρε προβάδισμα απέναντι στην Σέριφ με τον Σάντσο στο 17΄. Στο 39΄ ο Νταλότ κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο σφράγισε τη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στη διοργάνωση.

    Στο Olympico, στο 47΄ ο Ντιμπάλα άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Ρόμα απέναντι στην Ελσίνκι. Δυο λεπτά αργότερα ο Πελεγκρίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ ο Μπελότι στο 68΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
    Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ Λάρνακας. Οι κύπριοι επικράτησαν με 1-0 της Ντιναμό Κιέβου με εκτέλεση φάουλ του Γκιούρτσο στο 8ο λεπτό.

    GYMALL

    Την παρθενική της νίκη στον 8ο όμιλο πέτυχε η Τραμπζονσπόρ που επικράτησε με 2-1 του Ερυθρού Αστέρα. Ο Χάμσικ στο 16΄ άνοιξε λογαριασμό για τους Τούρκους. Στο 68΄ ο Μπακασέτας έδωσε ασίστ στον Τρεζεγκέ για το 2-0. Ο Νίκολιτς στο 89΄ μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

    Στην κορυφή του ομίλου με δυο νίκες βρίσκεται η Φερεντσβάρος που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μονακό χάρη σε γκολ του Βετσέι στο 79ο λεπτό.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παύλος Μαρινάκης: Με την επιστολική ψήφο ενδυναμώνουμε τη Δημοκρατία

    «Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία καταχώρησης αιτήσεων από εκλογείς που...

    Επίσημο: Αυτό είναι το νέο CUPRA Formentor

    H αυτονόμηση και ανεξαρτητοποίηση της CUPRA έγινε πριν από περίπου έξι...

    Και ξαφνικά πετάει η Tesla

    Μετά από μία μεγάλη περίοδο πτώσης και στασιμότητας, η...

    Νετανιάχου: Θα μπούμε στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία για να εξοντώσουμε τη Χαμάς

    Το Ισραήλ θα πραγματοποιήσει μια επιχείρηση εναντίον της Χαμάς...