Νίκος Αποστολόπουλος για Άγγελο Μπράτη: «Πρέπει να είσαι τυφλός για να τον βλέπεις όμορφο»

    Ημερομηνία:

    Τα σχόλιά του για μερικά από τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης άφησε ο Νίκος Αποστολόπουλος σε συνέντευξή του, που προβλήθηκε σήμερα.

    Ανάμεσά σε όσους αναφέρθηκε, ήταν και ο Άγγελος Μπράτης, ο πρώην κριτής του GNTM, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα συμμετέχει στο J2US.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε αρχικά:

    «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να ξέρω στην Ελλάδα που να μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Καράβας έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Θα μπορούσε να κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα, όχι να γυρίσει εδώ να κάνει τον γυμναστή. Χαίρομαι που ο Γιώργος Καράβας δεν με γνωρίζει».

    Για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό του, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε: «Έχω κάνει και πολλές πα…ες, δεν ντρέπομαι να το πω. Κάνω τα μπότοξ μου, μεσοθεραπείες, όλα τα κάνω».

    Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Υπάρχει άνθρωπος στον οποίο θα λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;».

    Τέλος, τα σχόλιά του για τον Άγγελο Μπράτη ήταν:

    «Μπορούμε να έχουμε ελπίδες όλοι, αφού βρήκε αυτός. Φαντάσου να ξυπνάς κάθε πρωί και να λες στον Μπράτη “τι όμορφος είσαι”. Πρέπει να είσαι του συλλόγου τυφλών και κωφαλάλων. Για να βλέπεις τον Μπράτη όμορφο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μία groomer μοιράζεται τα μυστικά για ένα υγιές τρίχωμα στα κατοικίδιά μας

    Το λαμπερό τρίχωμα στα ζώα μας είναι ένδειξη υγείας-φυσικά,...

    10 συμβουλές για πετυχημένες τηλεδιασκέψεις

    Η πανδημία και τα lockdown έφεραν για τα καλά...

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έγινε στρίπερ

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έκανε ένα...

    Αυτά είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος- Ποια θα εξαφανιστούν και ποια θα εμφανιστούν

    Η  έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ σχετικά με τα...