Μαρία Πολύζου: «Ο πατέρας μου στην Πάτρα με κακοποίησε στα 11 μου, ο αθλητισμός με βοήθησε»

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε δίπλα στον πατέρα της, ο οποίος την είχε κακοποιήσει, όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, μίλησε η Μαρία Πολύζου.

    Η πρωταθλήτρια στίβου αναφέρθηκε στον αθλητισμό και για το πόσο τη βοήθησε στο να ξεπεράσει το εν λόγω συμβάν, ενώ εξήγησε πως μέχρι στιγμής δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για αυτό.

    GYMALL

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μαρία Πολύζου ανέφερε: «Μεγάλωσα στην Πάτρα, είχα πολύ δύσκολα χρόνια. Ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κανέναν. Πόσο μάλλον το 1989, που συνέβη. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ, παγώνει».

    «Παγώνει ο κόσμος όλος, δεν κινείται. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο, που πρέπει κάποια στιγμή το παιδί να καταφέρει να το κινητοποιήσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

    Όπως εξήγησε παρακάτω, ο αθλητισμός ήταν που τη βοήθησε να το ξεπεράσει. «Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου. Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή, πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω», είπε κλείνοντας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καλπάζουν οι τιμές στα ακίνητα

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από αγοραπωλησίες...

    Πάτρα: Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

    Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις...

    ΠΑΤΡΑ Κόλαση φωτιάς στα Ζαρουχλέικα

    Μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμένο κτίριο στα Ζαρουχλέικα κοντά σε.εκκλησία...

    Βeauty influencer 2024 η Πατρινή Τζούλια Κόλλια

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Greek Influencers Awards από την...