Βίκυ Καγιά: «Δεν με προσβάλλουν τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου»

Ημερομηνία:

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας GNTM αλλά και για τις σχέσεις με την Έλενα Χριστοπούλου

«Είναι μεγάλη η αγωνία μας σαν μικρά παιδιά με πεταλούδες στο στομάχι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά μιλώντας για την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας, «Greece’s Next Top Model».

Αποκάλυψε πως το ριάλιτι show «έχει αλλάξει καθώς έχει ανέβει το ηλικιακό όριο και έτσι γνώρισαν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες» ενώ αναφέρθηκε και στους παλαιότερους κριτές και αποκάλυψε πώς δεν έχουν επικοινωνήσει, εκτός από τον Άγγελο Μπράτη που μιλάνε μεταξύ τους.

Επιπλέον η παρουσιάστρια σχετικά με τις σχέσεις με την Ζενεβιέβ, πρώην συνεργάτης στο GNTM Greece, ξεκαθάρισε ότι «σε αυτή την δουλειά υπάρχουν κάποιοι που είναι καλοί φίλοι και κάποιοι που είναι απλοί γνωστοί και συνεργάτες».

«Δεν με προσβάλλουν τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου, της έχω αποδείξει ότι είμαι αληθινή», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου και σημείωσε επίσης ότι «λογικό είναι η Έλενα Χριστοπούλου να σχολιάζει δηλώσεις μου, βρίσκεται σε πάνελ εκπομπής».

Ειδικά για τις σχέσεις που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε η Βίκυ Καγιά: «Με την Έλενα Χριστοπούλου δεν ήμασταν αδελφικές φίλες, συνεργαστήκαμε αρμονικά. Αν στο τέλος της συνεργασίας υπήρχε κάποια ένταση είναι τέσσερα χρόνια πριν, έχει περάσει».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πέτρος Μαντάς: Συμμετοχή και διάλογος για αξιόπιστες λύσεις

Την ανάγκη ν’ αποκτήσουν οι οργανωμένοι υποδοχείς βιομηχανικής δραστηριότητας...

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν προχθές...

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία: Τι οδηγεί τις επιχειρήσεις σε λουκέτο – Τα πρόστιμα και η ακρίβεια στην Ελλάδα

Αντιμέτωπες με ένα ολοένα πιο ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας βρίσκονται...

93 μέτρα κάτω από τον βυθό: Η Κίνα χτίζει τη μεγαλύτερη υποθαλάσσια σήραγγα για τρένα 250 χλμ/ώρα

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ...