Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

    Ημερομηνία:

    Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο δημοσιογράφος, συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” και πρώην διευθυντής της εφημερίδας “Καθημερινή”, Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος.

    Ο Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Σπούδασε σχέδιο στο Παρίσι (1964-1967) και Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ από το 1976 εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Υπήρξε πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων “Ελευθεροτυπία”, “Πρώτη” και “Καθημερινή”, όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής (2004-2006).

    Υπήρξε συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” (1980-1990) και δίδαξε (1992-1996) ανάγνωση της πολιτικής επικαιρότητας στο εργαστήριο του θεατρικού Οργανισμού “Εστία”.

    Από το 2003 έως το 2004 ήταν ραδιοφωνικός σχολιαστής στον σταθμό “Σκάι” ενώ υπήρξε αρθρογράφος στον “Κόσμο του Επενδυτή” και είχε συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

    Υπήρξε συνεργάτης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ενώ έχει συγγράψει το βιβλίο “Οι άρχοντες της παρακμής” στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει με απλά λόγια την λειτουργία του πολιτικοοικονομικού συστήματος των “μεγάλων συμφερόντων” στην Ελλάδα καθώς και γιατί τα κόμματα εξουσίας παραμένουν γαντζωμένα στις γερασμένες πελατειακές πολιτικές τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...