Ο πατήρ Θεόδωρος Περπερίδης τερμάτισε το Σπάρταθλο

    Ημερομηνία:

    Εκπληκτική η πορεία του ιερέα Θεόδωρου Περπερίδη, τερμάτισε το 35ο Σπάρταθλο 2017 τρέχοντας όπως πάντα με την ιερατική αμφίεση.

    Στις 7.00 χθες το πρωί στάθηκε στην αφετηρία στην Ακρόπολη, και σήμερα το απόγευμα στις 6.29 έφτασε στον τερματισμό στη Σπάρτη. Χρόνος 35.29.11, θέση 237.

    Ο Θεόδωρος Περπερίδης εντυπωσιάζει και στις μικρές αποστάσεις. Ένα μήνα πριν στα 5 χιλιόμετρα στον 4ο Δρόμο Αλληλεγγύης Ενορίας Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης έκανε χρόνο 17’33 και τερμάτισε 3ος, 42 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο Αλέξη Παπαλεξίου.

    Στα βίντεο μπορούμε να δούμε τον τερματισμό του ιερέα, καθώς και την αναφορά της ΕΡΤ σε αυτόν στη χθεσινή σύνδεση με την εκκίνηση (στο 1’10 του 2ου βίντεο).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O Μητσοτάκης θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Σαββόπουλου

    Ο Σαββόπουλος μπορεί να μη βόλεψε πάντοτε την Αριστερά, όπως και...

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...

    ΤτΕ: Κίνδυνος το Δημογραφικό – Απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις

    «Ανάσα» τα φορολογικά μέτρα για τα νοικοκυριά, αλλά και...

    Πάτρα – 1935 – Ποια Πλατεία είναι;

    Πάτρα περίπου 1935, ποια πλατεία είναι; Ta Ψηλαλώνια. Στο...