Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης

    Ημερομηνία:

    ερίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, στη διάρκεια του φετινού πανηγυριού του Νησιού -από 21 μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου.

    Στο εν λόγω περίπτερο των 100 τ.μ. θα προβάλλεται στους επισκέπτες της πόλης, καθ’ όλο το πιο πάνω χρονικό διάστημα, το έργο της Περιφέρειας.

    Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, θα παρευρίσκεται στις 10.30 το πρωί αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, στον ναΐσκο της Αγίας Παρασκευής στη Μεσσήνη -προϊσταμένου του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου στην σχετική τελετή, στην οποία την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

    Ο περιφερειάρχης, όπως ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και οι τοπικές Αρχές θα παρακολουθήσουν την λιτάνευση της εικόνα στους δρόμους της Μεσσήνης μέχρι τον ναό της Ζωοδόχου Πηγής -μετόχι της Μονής Βουλκάνου- όπου θα γίνει και η εναπόθεσή της για 8ήμερο προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια θα κάνει δηλώσεις στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έναρξη της 22ης AgreXa – Αγροτικής Έκθεσης Χαλανδρίτσας Δήμου Ερυμάνθου – Το τετραήμερο πρόγραμμα

    Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα μπροστά για την ανάπτυξη του...

    Δήμος Πατρέων: Παράταση μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, για την υποβολή αιτήσεων των αποζημιώσεων στον ΕΛΓΑ

    Σας ενημερώνουμε ότι για την υποβολή αιτήσεων που αφορά αποζημιώσεις...

    Στη Δημοτική Πλάζ αντί για τον Άγιο Βασίλειο η 3η προβολή του “Μοϊκανού”

    ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ...