Αχαΐα: Πού θα γίνουν την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 ως τις 20:15) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στην παραλία Συλιβαινιωτίκων (στην Παιδική Χαρά κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ.Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζέττα Μακρή για την υπόθεση εκβιασμού: «Πολύ στενάχωρη, αλλά έκανα αυτό που η συνείδησή μου επέβαλε»

    Με φανερή συναισθηματική φόρτιση, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας...

    Καύσωνας: Τα ύπουλα συμπτώματα θερμοπληξίας – Η αντιμετώπιση που σώζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%bf%cf%80/

    Ο Νίκο Γουίλιαμς «εκθρόνισε» τον Χάαλαντ υπογράφοντας το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο

    Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την Παρασκευή την...

    Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή: «Έχω σκεφτεί τον γάμο»

    Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη, αποκαλύπτοντας...