Ολυμπιακός: Το τιμόνι ξανά στον Μίτσελ

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Μίτσελ… reloaded. Ο 59χρονος Ισπανός είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος καλείται να βγάλει τους «ερυθρόλευκους» από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει εδώ και περίπου δύο μήνες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλεθ (όπως είναι το όνομά του) θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την πρώτη θητεία του από το 2013 έως το 2015 να χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, αφού είχε συμβάλει σε τρία σερί πρωταθλήματα, καθώς και στις καλές παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαρακτηριστικά είχε επτά νίκες και μία ισοπαλία σε 14 αγώνες στην κορυφαία διοργάνωση, με σημαντικές επικρατήσεις απέναντι σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ατλέτικο, η Μπενφίκα και η Αντερλεχτ. Μάλιστα είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους «16» τη σεζόν 2013-14, επικρατώντας με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καραϊσκάκη», αλλά γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

    Οι λόγοι που ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέληξε στην επιλογή του Μίτσελ, εκτός από το γεγονός ότι είναι γνώστης του συλλόγου και της ελληνικής πραγματικότητας, έχουν να κάνουν περισσότερο με την ισχυρή προσωπικότητα του Ισπανού –υπήρξε άλλωστε ένας θρύλος της Ρεάλ, όπου αγωνίστηκε από το 1982 έως το 1996– και την πεποίθηση ότι θα μπορέσει να επιβληθεί και να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, Λοράν Μπλαν και Μαρθελίνο, που αποτελούσαν τις δύο πρώτες επιλογές, απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

    GYMALL

    Ο 59χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα από χθες και όπως όλα δείχνουν, σήμερα θα υπογράψει.

    Ομως δεν είναι μόνο ο Μίτσελ που μοιάζει με σανίδα σωτηρίας για τους πρωταθλητές, αλλά ισχύει και το αντίστροφο, καθώς η μοναδική ομάδα που ο Ισπανός πέτυχε ήταν ο Ολυμπιακός. Είναι, λοιπόν, δεδομένο ότι και ο ίδιος αναζητεί την προπονητική του «ανάσταση» μέσω του Ολυμπιακού. Αλλωστε φεύγοντας από το λιμάνι αναφέρθηκε πολλές φορές στους «ερυθρόλευκους», έχοντας παραδεχτεί ότι προόδευσε χάρη σε αυτούς, αλλά παράλληλα είχε εκφράσει και το παράπονό του για τον τρόπο απομάκρυνσής του.

    Ο Μίτσελ βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το μεσημέρι και το βράδυ αναμενόταν να συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας τους, και όπως όλα δείχνουν από σήμερα θα βρίσκεται ξανά στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη για να πιάσει δουλειά σε γνωστά γι’ αυτόν λημέρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρίνα Σάττι: Η ανάρτηση για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε – Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο

    Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, η οποία πραγματοποίησε...

    Πάτρα: Αύριο Μ. Τετάρτη η συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά – Ποιοι απεργούν

    Την Εργατική Πρωτομαγιά θα τιμήσουν αύριο συνδικάτα, φορείς και σωματεία με...

    ΠΑΤΡΑ: Μοίραζαν ναρκωτικά και σε άλλα σχολεία

    οι αξιωματικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνές τους, όντες...

    Παραγγελία Αδειλίνη για διερεύνηση άσκησης έφεσης για το Μάτι – Αφορά τους 15 αθωωθέντες

    Τη διερεύνηση του ενδεχομένου να μπορεί να ασκηθεί αυτεπάγγελτη...