Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με φόρα και κόκκινα ρούχα

    Ημερομηνία:

    «Kαμιά εξαφάνιση δεν θα μείνει στο σκοτάδι». Αυτό υπόσχεται η Αγγελική Νικολούλη η οποία ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» του Mega και να ρίξει… Φως στο Τούνελ γι’ άλλη μια σεζόν. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Φως στο Τούνελ προετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή με «διπλό μήνυμα» στους τηλεθεατές.

    Από τη μια, φοράει τα κόκκινα ρούχα της και από την άλλη στέλνει… φιλάκια. Και οι δυο κινήσεις είναι συμβολικές φυσικά και χαρακτηρίζουν την Αγγελική Νικολούλη.

    Το μεσημέρι της Τετάρτης, στους επίσημους λογαριασμούς της εκπομπής Φως στο Τούνελ και του Mega «ανέβηκε» το νέο teaser για την επιστροφή της εκπομπής τον Οκτώβριο.

    «Έβαλα τα κόκκινα γιατί σας αρέσουν. Το Τούνελ έρχεται. Τον Οκτώβρη θα είμαστε πάλι μαζί μια μεγάλη παρέα στο MEGA. Φιλάκια, διπλά» ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη στο βίντεο.

    Η «υπόσχεση» πίσω από το κόκκινο σακάκι

    Όταν η Αγγελική Νικολούλη φοράει κόκκινα ρούχα στην εκπομπής της ξέρει τον δολοφόνο στην υπόθεση που ερευνά. Αυτό είναι ένας μύθος ο οποίος «χτίστηκε» μέσα από το twitter καθώς οι χρήστες είχαν παρατηρήσει πως σε όσες εκπομπές η δημοσιογράφος φοράει κόκκινα, στο τέλος αποκαλύπτει και τον δολοφόνο.

    Τα φιλάκια της Αγγελικής Νικολούλη
    Η Αγγελική Νικολούλη πολλές φορές ενώ βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα δέχεται απειλές προκειμένου να σταματήσει τις έρευνες. Φυσικά, η απάντησή της είναι μια. «Φιλάκια!». Με αυτό τον τρόπο η δημοσιογράφος στέλνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό που κάνει, δηλαδή να ερευνά τις υποθέσεις της.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας – Δείε Βίντεο

    Πυρκαγιά σε αυτοκίνητο εν κινήσει εκδηλώθηκε στις 18.30 σήμερα...

    4 νέες πολυτεχνικές θα “φιγουράρουν” στο νέο Μηχανογραφικό – Δείτε ποιες είναι στην Πάτρα

    Τέσσερις νέες Πολυτεχνικές Σχολές, οι οποίες θα είναι ισότιμες...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου.

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το καλοκαίρι θα έχει δύο αφεντικά   «Ο Υπηρέτης...

    Πώς η Κίνα θέλει να «κατακτήσει» τον Αρκτικό Κύκλο – Ο ρωσικός Βόρειος Στόλος παραμονεύει ενώ η Ευρώπη αμύνεται

    Στη μικρή πόλη Κίρκενες της βόρειας Νορβηγίας, ο νεοεκλεγείς...