Φρίκη στη Χαλκιδική: 24χρονος επιτέθηκε σε 14χρονη και την βίασε

    Ημερομηνία:

    Μία 14χρονη έπεσε θύμα άγριου βιασμού σε παραλία της Χαλκιδικής. Το κοριτσάκι, έπεσε στα νύχια ενός 24χρονου, συντοπίτη της, ο οποίος την ακινητοποίησε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκτόνωσε στο παιδικό κορμί της τα αρρωστημένα του ένστικτα και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

    Το κοριτσάκι, σε κατάσταση σοκ, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και σήμερα το μεσημέρι ο βιαστής εντοπίστηκε και συνελήφθη.

    Το εφιαλτικό σκηνικό για τη μικρή μαθήτρια σημειώθηκε στις 21:00 της περασμένης Παρασκευής, 16 Σεπτεμβρίου. Η 14χρονη, κάτω από συνθήκες που δεν εχουν διευκρινιστεί, βρέθηκε στην παραλία της Νέας Σκιώνης με τον 24χρονο, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής. Είχε πέσει το σκοτάδι όταν, όπως είπε η μικρή στους αστυνομικούς του Τμήματος Κασσάνδρας, ο δράστης της χίμηξε και, κρατώντας τη χειροπόδαρα, τη βίασε.

    Η μικρή, στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία και παρουσία ψυχολόγου, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί σε βάρος του 24χρονου ένταλμα σύλληψης.

    Ο νεαρός εντοπίστηκε σήμερα στις 13:15 στην περιοχή της Νέας Σκιώνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Κασσάνδρας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καρατόμησαν στο ΕΚΑΒ τον άνθρωπο που έσωζε ζωές! Περίεργη απόφαση! “Ψίθυροι” για προσωπική δυσαρέσκεια προϊσταμένης

    Απίστευτα πράγµατα φαίνεται να συµβαίνουν, τον τελευταίο καιρό, στο...

    ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ: Απάντηση στις αγωνίες του σπιράλ για τη Δημοτική Περιουσία

    Άρθρο του Αποστόλη Αγγελή, Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Προγραμματισμού και Δημοτικής...

    Πάτρα: Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι για την Προεδρία του δικηγορικού συλλόγου – δείτε τις φωτογραφίες τους

    Έξι είναι οι υποψήφιοι που διεκδικούν την προεδρία του...