ΣΟΚ ΣΤΟ ΡΙΟ: 42χρονος πήγε με τα πόδια στο Νοσοκομείο για εξετάσεις… και πέθανε!

    Ημερομηνία:

    Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, με έναν 42χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή, την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες o άτυχος 42χρονος πήγε πεζός στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ -το οποίο εφημερεύει- δηλώνοντας στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αισθάνεται πόνους στο στήθος.

    Κι ενώ άμεσα καρδιολόγοι τον παρέλαβαν και ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, ο άνδρας έπαθε ανακοπή. Άμεσα τον οδηγούν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...