Ιωάννα Τούνη: Όσοι έχουν πρόβλημα με μία έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ

    Ημερομηνία:

    Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μιλάνο με τη παρέα της για την Εβδομάδα Μόδας και δημοσιεύει συνεχώς εικόνες από τη διαμονή τους.

    Ωστόσο, στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, η instagrammer φάνηκε ενοχλημένη με κάποια σχόλια που της στέλνουν, επειδή εμφανίζει την κοιλιά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

    Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ».


    Η instagrammer διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ανυπομονεί εξίσου για τη γέννηση του γιου τους.

    Σε μία πρόσφατη ανάρτηση στο Ιnstagram η Ιωάννα Τούνη παρατήρησε τις αλλαγές στο σώμα της και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της: «23 weeks pregnant – Και η κοιλιά μου μεγαλώνει κάθε μέρα ολοένα και παραπάνω! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων: «Μύλος» με την επιβολή τέλους επιτηδεύματος και τα «υποκαταστήματα»

    Σε ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται η υπόθεση...

    Ο θερμικός θόλος «έφτασε» μαζί με κύμα καύσωνα – Δευτέρα και Τρίτη οι χειρότερες μέρες

    Ξεκίνησε χθες, και από σήμερα Κυριακή (06.07.2025) επιδεινώνεται η...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 6/7/2025

    14:30 COSMOTE SPORT 7 HD DTM Γερμανία, Νόρισρινγκ (2ος...

    Έλον Μασκ: Το νέο κόμμα και η αναφορά στον Επαμεινώνδα και την αρχαία Σπάρτη

    Νέα τροπή πήρε χθες Σάββατο η ρήξη μεταξύ του...