Ανδρέας Κατσανιώτης: Παρέμβαση για τα καταστήματα εστίασης

    Ημερομηνία:

    Στην ανάγκη παράτασης του μέτρου δωρεάν παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων για τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα εστίασης συμφώνησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    Ο κ. Κατσανιώτης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών μετέφερε το σχετικό αίτημα των επιχειρηματιών του κλάδου εστίασης του Νομού Αχαΐας οι οποίοι λόγω της ενεργειακής κρίσης ζητούν παράταση των μέτρων στήριξης  που τους παρείχε η κυβέρνηση την περίοδο της πανδημίας. Σε αυτό το πλαίσιο οι κ.κ. Κατσανιώτης και Πέτσας  συμφώνησαν να παραταθεί το μέτρο ατελούς παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων εως την 31η/1/2023 ώστε τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να μην επιβαρύνονται με δημοτικά τέλη. Η σχετική ρύθμιση θα κατατεθεί στην Βουλή τις επόμενες ημέρες.

    Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε σχετικά : Η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και την ενεργειακή κρίση όπως κάναμε και την περίοδο της πανδημίας. Συνεχίζουμε»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ απολαμβάνουν τις διακοπές τους… μέχρι το Μπαλί – ΦΩΤΟ

    Από την Ικαρία μέχρι το Μπαλί, τα ερωτευμένα ζευγάρια...

    Σοβαρό τροχαίο για γνωστό πρωταγωνιστή και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε γνωστός ηθοποιός και μέλη...

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...