«Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς οπότε καλύτερα να προσέχετε», είπε ο πρίγκιπας Τζορτζ στους συμμαθητές του

    Ημερομηνία:

    Καβγά με συμμαθητή του είχε ο εννιάχρονος πρίγκιπας Τζορτζ και, πάνω στα… νεύρα του, τον προειδοποίησε ότι «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχεις».

    Τα παραπάνω αναφέρει η βασιλική εμπειρογνώμονας και συγγραφέας, Κέιτι Νίκολ. Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζορτζ έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης αφού είναι δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι γονείς του προσπαθούν να μην τον «φορτώνουν» με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.

    «Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις»», εξήγησε.

    ICECAP

    Πότε έμαθε ότι ο μπαμπάς του θα γίνει βασιλιάς
    Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ότι έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας περίπου στα έβδομα γενέθλιά του.

    Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....