Την Παρασκευή 30/9 η εθιμική πλέον «Γιορτή Ελιάς» στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού

    Ημερομηνία:

    Με την επικείμενη έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου ο Δήμος, και οι άνθρωποι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τιμούν την αξία και την σημασία του «πράσινου χρυσού», του ελαιόλαδου για τον τόπο τους.

    Το ευλογημένο δέντρο της ελιάς, όπου εδώ και αιώνες ευδοκιμεί και καλλιεργείται στον τόπο μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία, την θρησκεία και την παράδοση μας. Η ελιά προσφέρει απλόχερα τους καρπούς και τα υποπροϊόντα της, εξασφαλίζει διαχρονικά εργασία και ικανοποιητικό εισόδημα σε όσους ασχολούνται με την καλλιέργεια της και συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική και την εθνική μας οικονομία.

    Για 4η συνεχή χρονιά, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, καλωσορίζουμε και γιορτάζουμε έτσι, τη νέα σοδιά με λιχουδιές, χορούς, τραγούδια και χαμόγελα, στη μεγάλη «Γιορτή Ελιάς» που θα λάβει χώρα τη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 μετά τις 20:00 στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού.

    Φλίγκος
    Την Παρασκευή 30/9 η εθιμική πλέον «Γιορτή Ελιάς» στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το FLAMIS.GR συμμετέχει στη σημερινή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων

    Για σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου προκήρυξαν απεργία οι ενώσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Επιασαν τρία άτομα για τα τηλεφωνήματα με τα “μαϊμού τροχαία”

    Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες στην...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ  ΧΗΡΑ  ΧΡΗΣΤ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ  ΓΕΝΟΣ ...

    Τραγωδία – Νεκρή βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

    Βαρύτατο πένθος έχει προκαλέσει στην οικογένεια μιας 19χρονη φοιτήτριας...