ΑΛΙΣΣΟΣ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του «Πείρου»

    Ημερομηνία:

    Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου.

    Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:
    Πρόεδρος: Δημήτρης Μπαρμπούνης. Αντιπρόεδρος: Σούλα Αναστασοπούλου. Γενική Γραμματέας: Ιωάννα Κούρτη. Οργανωτική Γραμματέας και υπεύθυνη χορευτικού: Γεωργία Λάζαρη. Ταμίας: Ανδρέας Παρασκευόπουλος. Μέλη: Ανδρονίκη Κοσιώνη και Ντίνος Σπαράκης. Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπαράκης.

    Μετά τη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαρμπούνης αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Συλλόγου ενώ επίσης υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος την προσεχή τριετία θα εργαστεί σε συνεργασία με τους προέδρους των δύο κοινοτήτων με έμφαση στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων αλλά και στην ένταξη της παραλιακής ζώνης των Αλισσών σε προγράμματα αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα ανακήρυξε ΑΟΖ στο Ιόνιο μέχρι το Ακρωτήριο Ταίναρο – Το προεδρικό διάταγμα

    Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα...

    Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου στα Ιεροσόλυμα: Σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς κατάνυξης η Δοξολογία

    Η κορύφωση του Θείου Δράματος έρχεται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, με...

    ΠΑΤΡΑ: 9ο Φεστιβάλ Αναρχικού & Ανατρεπτικού Βιβλίου

    9ο Φεστιβάλ Αναρχικού & Ανατρεπτικού Βιβλίου Πάτρα, πλατεία Παντάνασσας, 22-23-24...

    Η Ζιζέλ Πελικό μηνύει το περιοδικό Paris Match για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής

    Η Ζιζέλ Πελικό, η οποία επέζησε σχεδόν μιας δεκαετίας βιασμών...