ΠΑΤΡΑ: Καταγγελίες – σοκ για την Δήμητρα Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός: Ένα εξώδικο προς τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, θα έπρεπε να είναι -υπό κανονικές συνθήκες- η επόμενη κίνηση του νέου δικηγόρου της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου». Τη στιγμή που ο νέος νομικός συμπαραστάτης της «χαροκαμένης μάνας» κανει λόγο για παράνομη διαρροή της δικογραφίας που «καίει» την εντολέα του, ένα ταξίδι μέχρι την Πάτρα και ένας έλεγχος στον υπολογιστή και στο email της θείας των δολοφονημένων παιδιών είναι ικανά να του λύσουν πολλές απορίες!

    BOOKTICKETS

    Γιατί ο συγκεκριμένος πρόλογος; Επειδή υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου», η οποία φυσικά χαίρει του τεκμηρίου της αθωότητας, ενεργώντας ως εκπρόσωπος Τύπου της αδελφής της είχε αναλάβει την αποστολή συγκεκριμένων στοιχείων της δικογραφίας προς δημοσιογράφους της αρεσκείας της.

     

    ΠΗΓΗ: ereportaz.gr

     

    Το flamis.gr θα δημοσιεύσει τηναπάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η γνωστή αιρετή του Δήμου που άλλαξε κόμμωση και γοητεύει… – φωτο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  https://toloukoumi.gr/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%8e%cf%83%ce%b5/

    Αυτό είναι το “πιστεύω” που εκφώνησαν ο Πατριάρχης και ο Πάπας

    Με την ιστορική και υψηλού συμβολισμού επίσκεψη στη Νίκαια...

    Πάτρα: Μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου φτιάχνουν δικές τους κατασκευές

    Μαθητές από την Α’ και την Β’ Δημοτικού, του...

    Κοινό μήνυμα από Πάπα και Πατριάρχη Βαρθολομαίο: «Ας ακούσουμε όλες τις φωνές των πιστών για ενότητα»

    Κοινό μήνυμα ενότητας για τον χριστιανικό κόσμο απηύθυναν οι...