Ντόναλντ Τραμπ: Εκανε μήνυση στο CNN – Ζητά αποζημίωση 475 εκατ. δολάρια

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε σήμερα (4/10) αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δικτύου CNN, αξιώνοντας αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Στη μήνυση που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο έχει κλιμακώσει μια εκστρατεία συκοφαντίας εναντίον του, επειδή φοβάται ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

    Το CNN επιχείρησε να πλήξει τον Τραμπ «με μια σειρά από ολοένα και πιο σκανδαλώδεις, ψευδείς και δυσφημιστικές ταμπέλες, όπως “ρατσιστής”, “λακές των Ρώσων”, “στασιαστής” και εσχάτως “Χίτλερ”», αναφέρουν οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην αγωγή που κατέθεσαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Φορτ Λότερντεϊλ, μεταδίδει το Bloomberg.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Νατάσσα Μποφίλιου ταξίδεψε στη Βενετία – Δείτε τις φωτογραφίες

    Στη Βενετία ταξίδεψε η Νατάσσα Μποφίλιου και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με...

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ιδιαίτερο μπικίνι στη Μύκονο – «Με έκανε να νιώθω θεά»

    Στη Μύκονο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναρτώντας φωτογραφίες και...

    Σκωτσέζος γκάνγκστερ έπεσε νεκρός σε παμπ στην Ισπανία – Δείτε τη δολοφονική ενέδρα που του έστησαν

    Στη δημοσιότητα δόθηκε από ισπανικά κανάλια η στιγμή της...