Νέα ρύθμιση ΔΕΗ για οφειλές μέχρι 3.000 ευρώ με 6 δόσεις-Έως τις 10 Νοεμβρίου η δυνατότητα ένταξης

    Ημερομηνία:

    Νέο πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

    Συγκεκριμένα, έως τις 10 Νοεμβρίου 2022, δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές – πελάτες, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι αγρότες, με ληξιπρόθεσμες οφειλές από λογαριασμούς να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού.
    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές με οφειλή από 500 ευρώ έως και 3.000 ευρώ και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής.
    Συγκεκριμένα:
    *Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 500 ευρώ – 1.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 50 ευρώ.
    *Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 1001 ευρώ – 2.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 100 ευρώ.
    *Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 2001 ευρώ – 3.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 200 ευρώ.
    Η συγκεκριμένη μορφή διακανονισμού ισχύει για τους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους και θα πληρώσουν την προκαταβολή έως 10 Νοεμβρίου 2022
    Παράλληλα, αναφέρει η επιχείρηση ότι παραμένουν σε ισχύ τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ όπως και η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα έως και σε 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.

     

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ: «Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν μαζί 30 χρόνια, δεν υπάρχει λόγος για διαζύγιο»

    Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος...

    Αχαΐα: Αυτός ειναι ο Δράστης του Διπλού Φονικού στο Αίγιο

    O 23χρονος Βαγγέλης Λαλιώτης, είναι ο δράστης του διπλού...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Περί δασμών και παραγωγικού μοντέλου

    Του Γεώργιου Παππά, Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και Προέδρου του...

    3 ζώδια με το υψηλότερο IQ που ξεχωρίζουν για τη νοημοσύνη τους

    Κάποιοι πιστεύουν ότι τα άτομα με υψηλό IQ είναι πιο αποτελεσματικά,...