ΠΑΤΡΑ: Από την Οβρυά ο άνδρας που χτύπησε σοβαρά με το μηχανάκι! Δίνει μάχη για την ζωή του!

    Ημερομηνία:

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο οδηγός ενός δικύκλου που τροματίστηκε βαριά μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Μιντιλόγλι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Άγιος Ανδρέας” με τους γιατρούς να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.

    Όλα έγιναν όταν ο περίπου 55 ετών  δικυκλιστής από την Οβρυά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να τραυματιστεί βαριά. Oπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο ρείθρο του πεζοδρομίου.

    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η τροχαία, με τον οδηγό της μηχανής να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλη κυκλοφορίας: 10.000 έως 30.000 ευρώ «διόδια» από 30 Σεπτεμβρίου

    Τέλος τα ΙΧ που κυκλοφορούν χωρίς να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας. Μια...

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» φέτος για τον ελληνικό τουρισμό – Οι τρεις προκλήσεις

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» εν μέσω πάντως σημαντικών προκλήσεων και αβεβαιοτήτων...

    ΝΟΚ: Ποιοι χτίζουν με τα μπόνους χωρίς να πληρώσουν και ποιοι με πληρωμή – Οι 5 κατηγορίες κατόχων οικοδομικών αδειών

    Σε πέντε κατηγορίες διαχωρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους κατόχους οικοδομικών...

    Συνεχείς οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα – Η ακρίβεια ο Νο1 εχθρός των καταναλωτών

    Η ακρίβεια συνεχίζει ακάθεκτη σύμφωνα και με τα νέα...